Active ZS  

599 cm z dvema posteljamaTLORISNA RAZPOREDITEV


Dnevna


Nočna

ACTIVE ZS

Fotografije
PREDNOSTI

Edinstven, za najbolj aktivne popotnike

4 sedeži in 2 ležišči

Kot vsi Globe Traveller avtodomi ima tudi Active ZS na vseh 4 sedežih tritočkovne varnostne pasove. Ležišče zadaj sjeo udobno in primerno za  dve odrasli osebi. Tretje ležišče je opcijsko, če preuredite jedilnico.


Visok strop

Osnova za Active ZS je Peugeotv Boxer, zato je 35 cm nižji kot modeli Voyager ali Pathfinder. Višina v bivalnem delu pa še vedno znaša udobnih 189 cm.


Prtljažna vrata

Običajna vrata na zadku vozila so zamenjana z lahko sestavljeno steno, ki prispeva dodaten prostor v notranjosti. Velik pokrov prtljažnega prostora omogoča neoviran dostop.
 OPIS

  • Active ZS je edinstven rekreacijski avtodom zasnovan na 599 cm dolgem vozilu. Zadnji dve ločeni ležišči enostavno spremenimo v veliko dvojno ležišče. Tretje ležišče je opcijsko v preurejeni jedilnici.
  • Ekonomično urejena kopalnica je locirana na sredini. Je integriran, polno funkcionalen moker prostor, s tušem, straniščem in umivalnikom. Strešno  okno z ventilatorjem skrbi za dobro prezračenost prostora.
  • 11 zgornjih omaric, omara za obešanje garderobe pod glavno posteljo in relativno velik prtljažni prostor zagotavljajo dovolj prostora za kamp opremo in vaše osebne predmete.

MERE VOZILA

NOTRANJE MERE
Dolžina599 cm
Glavno ležišče196/178 x 75 cm
Širina206 cm
Skupno ležišče167 x 98 cm
Višina300 cm
KopalnicaIntegrirana
Stojna višina195/210 cm
Tuš kabina70 x 50 cm
Teža praznega vozila3.030 kg
StraniščeKaseta
Največja dovoljena masa3.500/3.820 kg