Podjetje TM CAMP d.o.o., je mlado podjetje rastoče podjetje, ki se ukvarja s prodajo avtodomov. 

Smo generalni zastopnik za blagovno znamko GLOBE-TRAVELLER.


"Blagovna znamka Globe Traveler je na trgu prisotna od leta 2009, ko smo začeli s poslovanjem, smo imeli glave polne odličnih idej. Trdo delo in resnična predanost celotne ekipe sta obrodila sadove. Danes lahko naše avtodome vidite na cestah po vsej Evropi. Nagrade, ki jih prejemamo, potrjujejo naša prizadevanja, ne  samo pri naših kupcih, temveč tudi med strokovnjaki iz industrije.


Blagovna znamka pripada eni izmed največjih grupacij na Poljskem (Zasada S.A.), kar zagotovo ni brez pomena. To nam omogoča, da razširimo krila in se osredotočimo na najpomembnejše stvari - na izdelek, ki ga ponujamo.

Kar smo dosegli - v veliki meri - dolgujemo svojim strankam. Nove zahteve strank nam še vedno predstavljajo nove izzive. Potrudili se bomo, da izpolnimo pričakovanja najzahtevnejših uporabnikov. In kar je pomembno, to še vedno počnemo z enako strastjo kot na začetku gradnje naših prvih avtodomov.

Globe Traveller RV
"


KAJ NAREDI NAŠE AVTODOME TAKO POSEBNE ?
MODIFICIRANA STREHA
MODIFICIRANA GARAŽNA VRATA
Zaradi dodatnih modifikacij strehe je v notranjost nameščeno raztegljivo ležišče. Ko je le-to spuščeno, lahko še vedno uporabljate jedilnico. Vsi modeli Voyager in Pathfinder s to prilagoditvijo strehe so visoki 3 metre. Poleg tega je odmik med tlemi in stropom 210 cm v jedilnici in 195 cm v zadnjem delu bivalnega prostora.

Standardna vrata kabine so zamenjana z lahko sestavljeno steno, kar daje dodaten prostor v notranjosti. Uporabna dolžina tal se je podaljšala za dodatnih 12 cm. Velik pokrov omogoča udoben dostop do garaže. Zaradi varnosti deluje s sistemom centralnega zaklepanja. To spremembo boste našli v serijah Voyager in Active ZS.POTEZNA ZLOŽLJIVA POSTELJA
NOTRANJA DRSNA VRATA
Raztegljiva ležišča so standardna oprema pri vseh modelih Pathfinder in Voyager. Ta edinstven sistem prebudi veliko pozitivnih čustev med tistimi, ki ga vidijo.
Kar je na prvi pogled videti kot omara, se zlahka pretvori v razmeroma veliko posteljo (187 x 134 cm), še vedno pa lahko uporabite prostor za jedilnico, ko je postelja raztegnjena. Poleg tega se brez težav sestavi in pospravi.


Zasebnost je še posebej pomembna za družine, ki potujejo z otroki. Ustvarjanje tega "malo zasebnosti" na razmeroma majhni površini je velik izziv.
V vseh serijah so modeli, označeni s črko X in Voyager XS, opremljeni z notranjimi drsnimi vrati. Čez dan ostanejo skoraj nevidna. Ponoči zaprejo spalnico in jo ločijo od sprednjega dela stanovanjskega prostora.
'KOLESARSKA' RAZLIČICA
DVOJNO DNO
Rešitev, ki jo cenijo navdušeni kolesarji. "Kolesarska različica" kot opcija, ki je na voljo v modelih Pathfinder in Explorer Z, omogoča prevoz dveh koles v garaži. Za enostavno nakladanje in razkladanje je  nameščen drsni regal.

Super visoki strešni kombiji so osnova serij Voyager, Pathfinder in Explorer za dosego resnično dobre toplotne izolacije. Dvojno dno pod celotnim bivalnim območjem s primerno izolacijo omogoča uporabo teh avtodomov skozi vse leto.